Beba stiže u oktobru 👶

Glumica Mirka Vasiljević trenutno čeka 4. dete. Ona je sada već u poodmakloj trudnoći i stomak joj je dosta porastao, a kako se trenutno nalazi na Kipru, savet doktora je da tamo i ostane sve do rođenja bebe.

Mirka je nekoliko puta izjavila da će se poroditi u Srbiji, međutim, sada su joj se planovi poremetili, jer joj lekar savetuje da ne leti avionom.

- S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam - rekla je glumica i potom dodala:

Foto: Pink.rs

- U principu meni je termin početak oktobra. S obzirom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve to mnogo brže ide. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve to moja volja i želja, već i sudbina - priča Mirka za Kurir i nastavlja:

- Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru mesecu u Beogradu da se malo i radi.

Autor: redportal.rs

#Mirka Vasiljević

#Srbija

#kipar

#porođaj