Iskreno o odnosima u porodici

Iako se o njenom odnosu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i novim navodnim partnerima piše svakodnevno, o Emininom bratu i sestri i njihovom odnosu se malo toga zna.

Rođeni brat Emine Jahović je nekadašnji uspešni košarkaš Mirsad Turkdžan.

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada 3 žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada - iskreno je ispričala Emina i nastavila:

View this post on Instagram

Good memory should be shared anyway... vampire look doesn’t change our feelings...🙈Thank U @dusicadr & #mirsattürkcan for an amazing evening. #birthdaygirl #family #love birthday 🎂 🎁

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

IZVOR: IG / @yaemina

- Mirsad je morao da sazri pre, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad svi imamo decu počeli smo da se družimo. Pazi, tek sada.

Eminin rođeni brat je veoma cenjen u rodnom Novom Pazaru, a koliko je voljen možda najbolje govori i to što je pre 3 godine otvoren košarkaški teren koji nosi njegovo ime i prezime.

- Uvek sam zavidela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama, kod nas se to nikad nije dešavalo - zaključila je Emina, koja ne krije koliko je ponosna na uspehe starijeg brata. 🤴🏻

Autor: redportal.rs / Kurir

#Emina Jahović

#Mirsad

#brat

#pevačica

#porodica