Nema dana da ne pustim neku njenu pesmu.

Iako je danas zvezda folka Dragana Mirković jedna od najbogatijih estradnih umetnika, ona je odrasla u 6-članoj porodici u Kasidolu, nadomak Požarevca. Pevačica uvek ponosno ističe odakle je i uvek se rado seća mesta odakle dolazi, a svaki slobodan trenutak iskoristi kako bi tamo i otišla.

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

Novinari Kurira skoro su posetili Kasidol gde su razgovarali sa Draganinim komšijama među kojima je i gospodin Dušan koji je podelio priču o simpatijama između Dragane i njegovog brata, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka u Bihaću.

- Moj brat je tokom druge polovine osamdesetih služio vojsku. Jednom prilikom se na podzemnom aerodromu u Bihaću igrala fudbalska utakmica između vojnika, i moj brat je tu proglašen za najboljeg strelca. Nagrada za najboljeg strelca tada je bila da ga Dragana, tada zvezda u usponu, odvede na ručak. Posle toga, između njih su nastale neke varnice. Čuli su se, ostali su u kontaktu, bile su obostrane simpatije između njih. Ali, eto, posle su izgubili kontakt... On je završio vojsku, posle je počeo rat i ostalo je na tome. Moj brat je sada čuveni arhitekta, srećno oženjen, ima decu. Živi u Beogradu - ispričao je Dušan.

Dušanu se priključila i njegova majka koja je za Kurir dodala da čitav život žali što joj estradna zvezda nije postala snajka:

Čitav život žalim što mi Dragana nije došla u kuću i postala snajka. Mnogo bi bili lep par, a i ja sam volela da je slušam, a slušam je i dalje. Nema dana da ne pustim neku njenu pesmu.

Autor: kurir.rs / redportal.rs

#Dragana Mirković

#Folk pevačica

#estrada

#pevačica