Navodno ju je verio biznismen iz Mostara 🤔

Transrodna pevačica Elektra Elit navodno će stati na ludi kamen. Kako prenose domaći mediji, pevačicu je verio jedan biznismen iz Mostara. Elektri bi ovo bio drugi brak, s obizirom na to da je pre promene pola bila u braku i ima dvoje dece.

- Kada je u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pesama i snimanja emisija, pevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vreme su se dopisivali, da bi se opet videli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je prostitucija primarno zanimanje. U njoj je video dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu - otkriva izvor za Pink.rs i dodaje:

- Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica još uvek nije potvrdila niti demantovala vest o udaji.

Podsećamo, Elektra Elit se već 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj, a u poslednje vreme zalaže se za njeno legalizovanje u Srbiji.

Autor: redportal.rs

#Elektra Elit

#Mostar

#udaje se

#verena