Kaznu služio u Beču

Bivši suprug pevačice Kaje Ostojić Nikola Dragojlović Sova nakon 9 godina koje je proveo u zatvoru u Beču, pušten je na slobodu, a u petak je stigao u Srbiju.

Kaja se za Nikolu udala kada joj je bilo 19 godina i potom su dobili ćerku Nikolinu, međutim, ubrzo su se razveli, a pevačica je za medije govorila kako Nikola nije plaćao alimentaciju za ćerku, te da nisu u dobrim odnosima, o čemu više možete saznati iz teksta ispod:

Nikolu Dragojlovića novinari Kurira sačekali su u petak na aerodromu kada je sleteo u Beograd, a on je tom prilikom kazao da će se istina tek čuti, te da njegova strana priče još uvek nije poznata.

- Bićete iznenađeni kada budete čuli istinu, ali polako, još malo pa ću biti na slobodi i onda ćemo otkriti sve što narod treba da zna. Ja sam predstavljen na pogrešan način i niko nije čuo moj stranu priče - izjavio je Sova za pomenut medij.

Foto: Printscreen Instagram / @kaya_ostojic

Bivši Kajin muž uhapšen je zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice, ali je on 2012. godine uspeo da pobedne iz zatvora Zabela. Međutim, kasnije je pronađen i osuđen u Beču.

Autor: redportal.rs

#Beč

#Kaja Ostojić

#muž

#sloboda

#zatvor