Uprkos zabrani okupljanja nastupa će ipak biti 🤔

Pevači i drugi muzički umetnici bili su prvi na udaru kada su zabrane povodom vanrednog stanja nastupile. Ipak, krajem leta, kada su i određene zdravstvene mere počele da popuštaju, ponovo je oživela muzička scena. Sporadično se organizuju manji koncerti na otvorenom i nastupi bendova uz ograničen broj ljudi.

View this post on Instagram

🔊🔊🔊🎉🎉🎉 Dragi moji, za docek Nove 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣. godine se druzimo u Beogradu, Kopernikus event centar 🎉🎉🎉🔊🔊🔊💫💫💫💃🏼💃🏼💃🏼 Za organizaciju su zaduzeni, kao i uvek najbolji @kopernikus_610 👏🏻☝🏻💪🏻 Vidimo se 🥰

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

IZVOR: IG / @radamanojlovic

Neki od njih su dogovorili svoje nastupe za novogodišnju noć i nadaju se će se publika odazvati kao i uvek u velikom broju. Sigurno je da su se mnogo uželeli izlazaka i provoda, ali radije biraju da ostanu kod kuće. Da li će se na koronavirus zaboraviti u najluđoj noći, hoćemo li se svi tada ponašati kao da se 2020. nije desila?

Foto: Printscreen Instagram/@slobaradanovic

Sve predviđene mere će svakako biti preduzete, a sve drugo ostaje na ponašanju pojedinaca. Sloba Radanović i Katarina Grujić ove godine su dogovorili zajednički nastup u Stadionu. Katarina je već tamo nastupala za doček 2019. Aleksandra Prijović će publiku uveseljavati u Crowne Plaza hotelu, a Radu Manojlović čeka nastup sa Peđom Medenicom.

Foto: Printscreen Instagram/@aleksandra_official

Autor: redportal.rs

#Nova Godina

#Sloba Radanović

#katarina grujić

#nastup