Reperi podržali naše odbojkašice! 🔽

Evropsko prvenstvo u odbojci je već počelo, a odbojkašice Srbije na samom startu zabeležile su pobedu nad komšinicama iz Bosne i Hercegovine sa ubedljivih 3:0 u setovima. 🏐😎

Foto: Printscreen YouTube RED TV

Na pomenutom meču naše odbojkašice podržala su i dva veoma popularna mlada repera Nući i Vojaž, koji su tada i nastupili. 🎶

Naime, Vojaž je kazao da je jako veliki fan sporta, te da mu je drago što je deo jednog ovako posebnog i velikog projekta.

- Sada zajedno sa svojim kolegom Nućijem mogu bar na neki način da učestvujem u čitavoj ovoj manifestaciji. Samo moram da napomenem da na svim sportskim događajima i manifestacijama na kojima sam se nalazio da sam retko kada video nešto ovako spektakularno i nešto što je na ovakav način prilagođeno i moderno. Jako sam zadovoljan i velika mi je čast što možemo da budemo deo ovog projekta - kazao je Vojaž pred kamerama RED TV-a u okviru emisije Whatzuuuup.

Foto: Printscreen YouTube RED TV

Reper Nući, iako je pre nekoliko dana doživeo nezgodu na nastupu u Crnoj Gori, o kojoj više možete čitati u tekstu ispod, došao je da podrži naše devojke i da sve od sebe kada je nastup u pitanju.

- Moram da priznam da mi se ponovo pojavila ona treba u stomaku pred nastup, pogotovo i što sam povređen, ali naravno, došao sam da ispoštujem dogovor i podržim ovde naše devojke. Zaista nisam očekivao da je ovo u ovolikoj razmeri ozbiljno i žao mi je što možda neću moći da dam 100 odsto sebe zbog noge - kazao je Nući.

Foto: Printscreen YouTube RED TV

Podsećamo, naredni meč naša selekcija igra protiv Francuske 21. avgusta od 21 č.

Ceo intervju sa Nućijem i Vojažem možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#evropsko prvenstvo

#nastup

#nući

#odbojka

#red tv

#vojaž