Popularni par sporazumno se razveo nedavno u Zagrebu

Tokom jučerašnjeg dana u medijima je odjeknula vest da su se pevačica Severina i njen izabranik Igor Kojić razveli. O njihovom razvodu spekulisalo se već mesecima zbog vesti da više ne žive zajedno, kao i zbog toga što je pevačica obrisala gotovo sve slike na Instagramu sa Igorom. 😏

Zvanična potvrda da je brak okončan nedavno u Zagredu stigla je i od same pevačice, koja je, kako piše Jutarnji.rs, a prenosi Kurir, kazala:

Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti.
View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

IZVOR: IG / @severina

Podsećamo, Severina i Igor venčali su se 2015. godine, a na brak koji je trajao 6 godina ne zna se zbog čega su tačno stavili tačku. Kako piše pomenuti medij, njihove svađe su navodno počele pre godinu dana, kada se Severina sukobila sa Igorovom porodicom.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Severina

#igor kojić

#potvrda