Pevačica povredila oko u svom domu

Pevačica Slavica Ćukteraš nakon 3 nedelje provedene u bolnici puštena je na kućno lečenje, kako pišu mediji. Iako ona nije želela da daje intervjue nakon izlaska, oglasio se njen PR tim i potvrdio ove vesti.

- Tačno je, posle tri nedelje Slavica je puštena na kućno lečenje. I dalje mora da vodi računa i imaće kontrole kod lekara, ali sve ide nabolje - izjavio je za portal 24sedam pevačicin predstavnik za medije.

Foto: Instagram.com/cukterasslavica

Podsećamo, Slavica Ćukteraš otkrila je na Instagramu kako se povredila u svom domu, prilikom čišćenja kuće.

- U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do kuhinje da uzmem nešto hladno iz zamrzivača, međutim i posle sat vremena držanja hladne obloge, nije mi bilo bolje. Cvilela sam po kući. Nisam mogla da otvorim oko. Imala sam veliki otok i krvarenje. To je trebalo da se povuče u prvih 24 časa, međutim, nije, tek sada je sve okej. Tako da, vodite računa kada otvarate pokvareni sok - ispričala je tada pevačica, kako prenosi pomenuti medij.

Foto: pink.rs

Autor: redportal.rs

#bolnica

#kućno lečenje

#povreda

#slavica ćukteraš