Hoće li i njen lik iz serije očekivati prinovu? 🧐👶🏻

Jedna od glavnih likova serije Uvod u anatomiju podelila je na svom Instagramu lepe vesti. ✨

Keli Makriri koja tumači ulogu dr Megi Pirs, brilijantnog kardiohirurga očekuje svoje prvo dete sa svojim mužem rediteljem Pitom Četmonom. 👶🏻

- Kada ti kasni, ali tačno na vreme... Iznenađenje! IMAĆEMO BEBU! Pit i ja smo oduševljeni što ćemo proširiti svoju porodicu, i što delimo vesti sa vama - napisala je glumica.
View this post on Instagram

A post shared by Kelly McCreary (@seekellymccreary)

IZVOR: IG / @seekellymccreary

Ona je za američki magazin People otkrila da je njen muž hteo dete mnogo pre nje jer je ona bila fokusirana na svoju glumačku karijeru. 🧐👇🏻

- Veoma sam srećna što imam partnera koji jedva čeka da ovo dete stigne u naš život i da sazna sve stvari kojima su roditelji zaokupljeni, i da zbog nje preispitamo sve što smo planirali . Ali zato što ovo radimo zajedno, bićemo u mogućnosti da se nosimo sa tim. I zbog toga što smo željni ovog deteta i jer je voljeno, pa tako i šta god da se desi, rešićemo - rekla je Keli za People.

Megi Pirs, lik koji Keli tumači u popularnoj seriji se u poslednjoj sezoni udala za kolegu dr Vinston. Ono što sigurno možemo da očekujemo jeste da će novopečeni bračni par uskoro dobiti prinovu.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly McCreary (@seekellymccreary)

IZVOR: IG / @seekellymccreary

Naime, serija najčešće ima praksu da ukoliko je u skladu sa scenariom namesti da i lik koji trudna glumica tumači bude trudna. U slučaju da se ne poklapa sa scenariom, kao što je to sa Kamilom Ludington koja tumači ulogu Džo, onda joj je u svakoj sceni prekriven stomak.

Autor: redportal.rs / people.com

#Keli Makriri

#Megi Pirs

#Uvod u anatomiju

#serija

#trudnica

#trudnoća