Vodič ture kroz grad mi je rekao kako Nikolas želi moj broj telefona 📱

Rijaliti zvezda Anđelo Ranković rešio je da časti sebe dobro zasluženim odmorom nakon rijalitja, pa je otputovao u Kolumbiju.

Anđelo se u jednom restoranu našao u društvu unuka Pabla Eskobara. On je sa sobom poveo i svoju suprugu, a među njima bio je i bratanac čuvenog narkobosa.

Foto: Instagram.com/andjelo7

- Prvog dana u Kolumbiji smo otišli u jednu od kuća i muzej Pabla Eskobara, tamo su nam ispričali detaljno sve o Pablu, bilo je neverovatno, imati priliku biti na takvom mestu, videti jedan od njegovih aviona koji je i dalje u funckiji, zatim automobile njegove, nameštaj, slike, sef i još mnogo toga, stvarno nešto neprocenjivo. Skoro smo krenuli kada mi je zaposleni u muzeju rekao kako imam puno sreće i da se okrenem i vidim ko je tu. Stajao je ni manje, ni više, nego Nikolas Eskobar, čovek čije sam slike gledao do pre samo pola sata u istom muzeju. Nikolas Eskobar je Pablov bratanac i vlasnik muzeja - priča Anđelo, pa nastavlja

Foto: Instagram.com/andjelo7

- Pričali smo o raznim temama, uostalom Nikolas je u Srbiji bio nekoliko puta i on je oduševljen Srbijom i Beogradom, a tokom razgovora mi je rekao da je oduševljen jer možemo da pričamo na španskom. Završili smo razgovor, pozdravili se i krenuli smo dalje sa turom. Taj vodič mi je tokom ture kroz grad rekao kako Nikolas želi moj broj telefona. Ubrzo mi se javio njegov sin Danijel i dogovorili smo se da svi idemo na piće kroz par dana. Dogovorili smo se da se nađemo kod njih u muzeju, kada smo stigli zatvorili su muzej i prošli smo još jednom kompletnu turu privatno, samo nam je sada lično Nikolas pričao istoriju. Takođe smo imali privilegiju da vidimo eksponate koji će biti izloženi u novom muzeju koji se otvara. Nakon toga su nas pozvali na večeru i otišli smo svi zajedno u jedan fenomenalan restoran gde smo uživali u hrani i vremenu provedenom sa njima. Ono sto je neverovatno je to što ne biste mogli nikada da poverujete koliko su prizemni, koliko su ljubazni i skromni, ma neverovatno nešto, nemam reči kojima mogu da opišem svoje oduševljenje njihovim ponašanjem i ophođenjem prema nama - isrpričao je Anđelo za Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#anđelo ranković

#pablo eskobar

#unuk Pabla Eskobara