Evo ko će ih zameniti

Kako saznaje i piše Blic, poznatom reperskom dvojcu Jali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen je ulazak u Srbiju. Ovaj muzički dvojac iz Bosne imao je zakazan nastup na muzičkom festival na Ušću. Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trep izvođača, je otkazan zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

- Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu - navode u Skymusicu.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink

Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

Podsećamo, nakon incidenta koji se desio u Nišu, pokrenuta je peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Autor: Blic / redportalr.s

#Srbija

#buba koreli

#jala brat

#koncert

#uŠĆE

#zabranjen ulazak