Nastradao Zolin telefon i zamalo Ša

Večeras je u emisiji Narod pita došlo do fizičkog sukoba između Miljane Kulić i njenog bivšeg partnera Zole. Emisiju vodi Ivana, a u studiju je gost pored njih i reper Nenad Aleksić Ša, koji je otkrio da se po prvi put zabavlja u emisiji.

- Eto da vidiš, ima sve tu za njegovu majku i za astrologa. Rekao mi je za 15 dana kraj, ja nisam naslutila nego mi je rekao astrolog.

- Ne daj bože da imaš takav problem u porodici, koliko moraš biti zloban čovek da tako nešto nekom poželiš.

- Ja sve što izjavim za objektiv to je istina. Ja nikome ništa ne vraćam nikome nisam dužna. Meni da prete jer je on dužan novac nema smisla. Ja imam papir od kako sam izašla iz Zadruge da nisam dobro i imam dokaz. Ojačala sam i znam da će Bog pomoći mojoj majci. Žene koje uništavaju tuđe porodice neka gore u paklu - rekla je Miljana.

- Ovo su ozbiljne optužbe, do juče ste bili zajedno, čuli ste se, išli u etno selo, a sada ovako? - pitala je voditeljka Ivana.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Imali smo seksualne odnose i krili smo to, da, i kockao se, da, i koristio određene supstance da, a ja nisam. Imam video gde se ucenjujem ja za njegove pare, imam snimak i gde se priča o kidnapovanju - dodala je Kulićeva.

- Imam i ja snimak pa čemo pokazati, Miljana nemoj da mi se približavaš - dobacio je Zola.

- Hoći, hoću da vidim koji snimak je u pitanju! Ucenjivali su me za pare zato sam i poludela - nastavila je Miljana.

Miljana je skočila, počela da gura Zolu, otima mu telefon i u jednom trenutku ga razbija!

- Kome ti tako, kome ti bolesnu majku spominješ? - rekla je Miljana i ponovo nasrnula, a Zola je napustio emisiju.

- Ne bude li bio kažnjen za ovo. On nadrogirani slepac, ja da trpim ovo u spoljnem svetu. On ne sme da mi pominje majku pogotovo moje bolesne roditelja - urlala je Miljana.

Međutim, tu nije bio kraj. Nakon pauze u studio se vratio Zola, i ponovo je došlo do konflikta koji je zabeležio Nenad Aleksić Ša. U ovom sukobu je zamalo nastradao Ša, kada je Miljana gađala Zolu pri napuštanju emisije, što možete pogledati u nastavku:

Video: Instagram.com/nenadaleksicsa

Autor: redportal.rs

#Miljana Kulić

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga 4

#Zola