Pred kamerama bi navodno trebalo da se nađe cela njihova porodica 📺

Pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra modna kreatorka Kristina Bekvalac već godinama privlače pažnju publike zbog toga i ne čudi što im je jedna poznata produkcijska kuća ponudila saradnju u vidu snimanja rijaliti programa. 📺

Kako piše Alo, sestrama Bekvalac se jako dopala ponuda, kao i domaćim televizijama koje su spremne da emituju program.

- Nataša i njena sestra Kristina su sa oduševljenjem prihvatile ovu ideju, jer i same vole neke od svetski poznatih rijalitija. Dobro je poznato koliko je Nata duhovita u medijima, a izjave koje godinama daje su apsolutno viralne - počinje izvor za Alo i dodaje:

- Ideja za rijaliti kome je radni naslov Bekvalčeve, baš po imenu njenog Instagram naloga, došla je zahvaljujući čestim gegovima i duhovitim situacijama koje Nataša u vidu snimaka ili fotografija deli sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

IZVOR: IG / @bekvalceva

U pomenutom rijalitiju ne bi se snimale samo Nataša i Kristina, već čitava njihova porodica.

- U ovom programu učestvovaće svi članovi šire porodice Bekvalac. Natašina mama Mira već je pobrala brojne simpatije među njenim fanovima, pa je jedna od ideja da se dobar deo prostora pokloni upravo njoj, njenim životnim mudrostima i načinom na koji ona trpi posao i popularnost svoje ćerke pop zvezde.

Autor: redportal.rs

#Bekvalac

#Kristina Bekvalac

#nataša bekvalac

#porodica

#rijaliti