Saznajte koja pesma koju je otpevao Željko Joksimović je bila namenjena OK bendu 😁

Frontmen poznate grupe OK bend Goran Gluhaković nedavno je sa gledaocima emisije Whatzuuuup, koja se emituje na RED TV-u, podelio svoj stav o modernoj muzici i otkrio da li postoji mogućnost da snimi pesmu sa pevačem koji nije iz istog žanra kao on. 😁😎

- Muzika se promenila, ja kad sam kretao učio sam od Lukasa. Mi smo nekako iz istog miljea otišli da sviramo u kafanu... Moralo je da se zna da se svira, moralo je da se zna da se peva, sad su već druga vremena, sad ne mora da se zna ništa od toga. Kompjuter ti dozvoljava da se baviš muzikom, uopšte ne moraš biti muzičar - izjavio je Goran i potom kazao da "nema problem" s tom muzikom, kao i da je jednom došao na ideju da pesmu koju je napravio otpeva sa reperom Rastom:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Imao sam jednu pesmu koju sam napravio i koja mi je možda zaličila da bih mogao sa Rastaom... Ja uživam u tim spojevima, imao sam duet sa Sinanom, koji radi nešto potpuno drugačije.

Kada je reč o novim pesmama, Goran je otkrio da ima nekoliko u planu, te da ukoliko ne bude "zatvaranja" tokom jeseni, sigurno će snimiti nešto.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Tokom intervjua saznali smo da je pesma koju je otpevao Željko Joksimović, Petak na subotu, zapravo pisana za OK bend.

- Pesma Željka Joksimovića, Petak na subotu je pisana za nas, za mene. Braja kada je uradio tu pesmu, mene su molili da odem kod njega. Međutim, tada smo puno radili u Crnoj Gori i onda je Željko otišao pre nas - otkrio je Goran.

Ceo intervju sa Goranom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#goran

#ok bend

#red tv

#whatzuuuup