Pevačica dobila napad žuči

Pevačici Ivani Peters navodno je pozlilo u nedelju zbog napada žuči, te je odmah prebačena u bolnicu u noći između nedelje i ponedeljka, dok je po hitnom postupku navodno operisana tokom utorka.

Kako pišu mediji, pevačica je operaciju podnela odlično, a sada se nalazi na kućnom lečenju.

- Ivana je u nedelju osetila jake bolove u predelu žuči, pa se odmah obratila lekarima. Igrom srećnih okolnosti izbegla je teže komplikacije. Operacija je obavljena u utorak, laparaskopski su joj uklonili žučnu kesu i nekoliko kamenčiča, ali je s obzirom da je imala probleme sa srcem, morala je da ide u totalnu anesteziju. Lekari su joj zaista poklonili punu pažnju i brinuli o njoj, a ona je herojski podnela sve - priča izvor za portal Grand Online i dodaje:

– Operaciju je podnela odlično, već u sredu je puštena na kućno lečenje. Za sad se oseća stabilno, jedino što joj teško pada jeste dijeta koje mora da se pridržava jer je u pitanju operacija žuči, ali proći će i to. Uveliko se vratila svakodnevnim obavezama, nastaviće i koncertnu, letnju turneju koju je započela sa bendom Đorđa Davida.

Redakcija portala Grand Online kontaktirala je Đorđa Davida povodom ove situacuje, ali pevač nije želeo da komentariše Ivanino zdravstveno stanje.

-  Da li je moguće da ste tu priču provali? Ne znam, zovite Ivanu Peters i proverite, stvarno ne želim da pričam o tome - bio je kratak Đorđe David.

Autor: redportal.rs

#hospitalizovana

#ivana peters

#napad

#operisana

#žuč