Sukob između Marine Gagić i Barbare Bobak pokrenut je zbog Darkovog sina Alekseja

Bivša verenica pevača Darka Lazića Marina Gagić i njegova sadašnja devojka pevačica Barbara Bobak nalaze se u sukobu otkada je pevačica u jednom intervjuu spomenula Marininog i Darkovog sina Alekseja, kako piše Pink.rs.

Nakon što je Barbara govorila o Alekseju, Marina je nazvala pevačicu, što je ona i potvrdila, i navodno joj pretila ukoliko se desi da se ime njenog sina još jednom pomene.

Foto: Printscreen Pink.rs / Instagram.com/gagic_marina, DARKOLAZICOFFICIAL

U intervjuu koji je dala za Kurir, Barbara je poslala brutalnu poruku i kazala kako je Marina potpuno nebitna, te rekla da je Darko ljubav njenog života i da će Alekseju biti mama kada se uda za pevača.

- Koga, bre, boli k*rac za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta - rekla je mlada pevačica i potom dodala:

- Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem - završila je Barbara.

View this post on Instagram

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

IZVOR: IG / @barbara.bobak

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#barbara bobak

#darko lazic

#sin