Vujadin i Mirka čekaju 4. dete 👶👶👶👶

Glumica Mirka Vasiljević tokom jučerašnjeg dana uključila se u emisiju Puls Srbije gde je govorila o četvrtoj trudnoći, petom detetu i svadbi sa svojim partnerom fudbalerom Vujadinom Savićem.

Mirka Vasiljević sada se nalazi na prelazu iz 6. u 7. mesec, a beba bi trebalo da stigne u oktobru mesecu, kako je otkrila u emisiji AmiG Show ovog utorka.

- Trudnoću podnosim isto kao i svi, jako mi je vruće, ali se trudim da ne mislim o tome. Sve je u redu i nadam se da će tako biti do samog kraja trudnoće. Radim, tako da mogu da kažem da su "sve koze na broju". U šestom mesecu sam, uskoro ulazim u sedmi. Planiram da se porodim tamo gde će biti Vujadin, kako bismo mogli svi porodično da budemo zajedno. Ako bude u Kipru, onda će to biti tamo. Ja ne volim da mislim previše u budućnost da ne bih paničila, tako da ćemo videti šta i kako kad dođe vreme za to. Bićemo zajedno ako mi dozvoli zdravlje i posao. Nijedna trudnoća nas do sad nije iznenadila, želimo veliki broj dece i hvala Bogu pa nam se to i ostvarilo. Sve što smo želeli smo do sada i dobili. Što se tiče petog deteta, videćemo, Vujadin i ja punimo 31 godinu uskoro i imamo vremena - rekla je glumica i potom otkrila kada Vujadin i ona planiraju da se venčaju:

Foto: Pink.rs

- To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu, i Vujadin i ja poštujemo tradiciju - rekla je Mirka, prenosi Kurir.

Autor: redportal.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#svadba

#venčanje