Kako pišu mediji, pevačica se nalazi u 5. mesecu trudnoće 🤰

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić verili su se početkom juna ove godine, a velika svadba o kojoj su govorili nakon veridbe neće biti upriličena, bar ne ove godine, kako pišu mediji.

Naime, Katarina i Marko venčaće se tajno ove godine, bez prisustva medija, jer je pevačica navodno u 5. mesecu trudnoće, dok će veliku svadbu organizovati tokom sledeće godine, kako priča izvor za Alo.

- Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine - počeo je izvor za pomenuti medij i dodao:

- Otkada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija - nastavlja izvor:

- Kaća smatra da bi joj organizacija svadbenog veselja, muzike, spisak gostiju i sve što uz to ide u ovom trenutku bilo prilično stresno, pa je odlučila da sve to pomeri za narednu godinu, kada će slavlju prisustvovati i njeno i Markovo dete.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

IZVOR: IG / @katarinagrujic.doll

Kako je otkrio izvor blizak popularnom paru, Katarina i Marko venčaće se u opštini tajno ovog leta, a velika proslava biće sledeće godine.

- Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila „velika mrsna pravoslavna svadba“ uz crkveno venčanje na koje će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju.

Autor: redportal.rs

#Marko Gobeljic

#katarina grujić

#svadba

#tajno

#venčanje