Pevačica o duetskoj pesmi sa Editom

Pevačica Emina Jahović konačno je objavila svoju prvu duetsku pesmu sa novog albuma X7 pod nazivom Dobro sam, koju je otpevala sa Editom Aradinović.

- Tu sam odmah videla Editu, jer je ona trenutno u tom fazonu i skroz joj odgovara s obzirom na njenu boju glasa. Ovo je vedra i ljubavna pesma, ima i sete, ali je vedra to najvažnije - rekla je pevačica za IDJTV.

To je prva pesmu za novi album koju je Emina sama napisala. Emina je jedna od retkih muzičara sa naših prostora, koja obožava da snima ženske duete, a njena prva duetska pesma sa albuma nosi posebnu poruku posvećenu pripadnicama lepšeg pola.

View this post on Instagram

🥂7X

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

IZVOR: IG / @yaemina

- Kao i moja kozmetika koja želi da ojača ženu, isto sam to ceo život videla i u muzici. To nisu moji prvi ženski dueti. Ja verujem da energije koje mogu da se spoje u jednoj pesmi uvek su jače nego kada neko nešto samostalno peva. Naravno ne znači da stalno treba da budu dueti. Žene treba da se drže zajedno i ne treba da zavide jedna drugoj, nego da spoje svoje snage i da tako idu kroz život. To je meni velika poruka u ovoj pesmi i ostalim pesmama, koje su takođe dueti - objasnila je vlasnica kozmetičke linije Yaemina Beauty.

View this post on Instagram

@yaeminabeautyofficial daily event Belgrade 🥂 #yourlifeisyourstage dressed by @amorgaribovic earrings @begumkhan @laziclaza @imfashionbabe @dusicadr

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

IZVOR: IG / @yaemina

Autor: Redportal.rs

#Dobro sam

#emina jahovic