Niko ne može da mi stane na crtu

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, nakon toliko godina na muzičkoj sceni i nastupa u Americi, odlučila je da nastupi pred publikom Srbije. Naime, ona je pre 2 dana nastupila u jednom gej klubu, i ovo je bio njen prvi nastup u Srbiji. Do sada je nastupala u Americi u preko 20 gradova.

- Ovo je moj prvi nastup u Srbiji, ali sam do sada nastupala po Americi, u preko 20 gradova. Kada sam pevala u Arizoni na Gej prajdu bilo je preko 100.000 ljudi – kaže popularna pevačica.

Veoma je popularna na društvenim mrežama i često citirana. Nedavno je kao bomba odjeknula njena izjava:

- Kome je vruće, neka kupi jahtu.

IZVOR: YT / Didi J 

- Videla sam Instagramu pre nekoliko godina taj citat i bio mi je smešan, kao i svima vama koji ste sada to prvi put čuli od mene. Vidim da su se usijale društvene mreže i to je dobro. Bitno je ljude nasmejati i zabaviti – priča pevačica.

- Ne vidim razlog da me mrze jer nikoga ne ugrožavam. Istina je da sam uspela u Americi, ali ja želim i njima da uspeju. Srbija treba da bude ponosna na mene, kao i koleginice, što sam ostvarila takve rezultate – kaže Dijana, i dodaje:

- Mislim da zaslužujem da se ovde više prati moj rad jer nijedna pevačica nikada nije napravila uspeh kakav sam napravila ja. Nijedna od njih ne može da mi stane na crtu. Ja sam unikat, ne uklapam se u šablon i nikada nisam bila deo mase. Jedinstvena sam i radim stvari koje niko ne radi. Zato me Amerikanci i podržavaju i vole – zaključila je Didi i otkrila da ne postoji koleginica sa naše javne scene s kojom bi ukrstila glas.

View this post on Instagram

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

IZVOR: IG / didijofficial

Autor: redportal.rs

#Dijana Janković

#didi j

#pevačica