Panda i Kendi izazvali Staniju na skok s padobranom 😎

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Panda i Kendi ugostili su popularni par Staniju Dobrojević i Marka Markovića. Pored toga što su tokom emisije komentarisali aktuelna dešavanja u Beloj kući, Stanija je otkrila i kako se osećala prilikom skoka s padobranom. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Naime, Panda i Kendi pozvali su Staniju da zajedno sa njima skoči iz aviona s padobranom, što je njoj, kako je rekla, oduvek bila želja. Na ovaj izazov voditelja Stanija je odmah pristala, međutim, kada je došlo do toga da treba da skoči, nije joj bilo svejedno, kako je objasnila, pred sam skok pomišljala je da joj se neće otvoriti padobran. 😏

Foto: Printscreen RED TV

S obzirom na prošlost koju ima sa Kristijanom Golubovićem, Panda i Kendi nisu mogli, a da Staniji ne postave pitanje o bivšem zadrugaru. Stanija nije želela opširno da komentariše njegovu diskvalifikaciju, ali je kazala da je ovu situaciju od njega negde i očekivala, ako ne sada, onda pred finale.

- Devet meseci izdržiš i onda postaneš psihički slab - prokomentarisala je Stanija ukratko Kristijanov sukob sa Miljanom Kulić, zbog koga je i izbačen, što možete čuti i u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o najburnijoj vezi u Zadruzi 4 - Maji i Janjušu, Marko je kazao kako je njihovo ponašanje za psihijatriju, te da je ovakvo lupanje glavom o zid i slično, samo na filmovima video, dok je Stanija prokomentarisala ponašanje Nenada Aleksića Ša i tom prilikom rekla da je on tek sada postao svestan da je ljubav ono što je imao sa Ivanom, dok je zaljubljenost ono što je imao sa Tarom. Nenadu tek sad sledi kajanje kad izađe napolje, prokomentarisala je bivša zadrugarka.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Kendi

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

#panda

#pitam za druga

#red tv