Bivši partneri imaju tromesečnu bebu

Reper Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar raskinuli su veridbu i rastali se nakon dvogodišnje veze iz koje imaju tromesečnu ćerku.

Nakon Vukovog intervjua, koji je dao u nedelju za emisiju na Pink televiziji Premijera vikend specijal, u kojem nije želeo detaljno da otkrije u kakvom je verenicom, Olivera je odlučila da stavi tačku na sve spekulacije i potvrdi da su raskinuli.

Ona je na storiju svog Instagram profila napisala:

- Drage kolege, moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon 2 godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku. Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave. Zahvaljujem se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi - izjavila je već sada bivša Vukova verenica.

Foto: Instagram.com/@oliverakonatar

Podsetimo, Vuk je nekoliko meseci bio učesnik rijalitija Zadruga koji je napustio pred sam porođaj verenice, da bi par samo 2 meseca od rođenja ćerke obrisao sve zajedničke fotografije na Instagram profilu, a isto je učinila i Olivera.

Šta je razlog njihovog iznenadnog raskida nije poznato javnosti.

Autor: redportal.rs

#cerka

#olivera konatar

#raskid

#veridba

#vuk mob