Novu planira da dobije u Nemačkoj? 🤔

Pevač Darko Lazić još 2013. godine izgubio je trajno dozvolu, međutim, i nakon toga upravljao je vozilom, a 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću od koje se duži vremenski period oporavljao.

Kako izvor za Hit Informer tvrdi, Darko Lazić imao je pregršt saobraćajnih kazni, a novu dozvolu planira da dobije u Nemačkoj, a ne u Srbiji.

- Darku je trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji. I pre stravične saobraćajke imao je mnogo prekršaja. Silne kazne je poplaćao zbog upravljanja vozilom bez isprava, kao i zbog prekoračenja brzine. Da bi ponovo seo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego pre nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole, barem u Srbiji - kazao je izvor pa dodao:

- Planirao je da se zajedno sa Marinom i sinom Aleksejem preseli u Nemačku, jer bi voleo da mu se sin tamo školuje. To sve je palo u vodu kada ga je žena pre četiri meseca ostavila. Međutim, Darko nije odustao od svojih planova da ode u inostranstvo. Dodatni motiv za tu odluku mu je to što bi „preko" opet mogao da polaže vozački - otkriva izvor, prenosi Blic.

Foto: Instagram.com/@darkolazicofficial

Darko Lazić nedavno je za medije otkrio da planira da se preseli u Nemačku na kraju leta, dok je njegova majka kazala kako je on već napustio Srbiju.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motor i za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - kazao je Lazić.

Autor: redportal.rs

#Nemačka

#darko lazic

#pevač

#vozačka dozvola