Bivši zadrugari pre nekoliko dana saznali su da će postati roditelji

Bivši rijaliti učesnici Alen Hadrović i Maja Marković tokom boravka u Zadruzi 4 upoznali su se i stupili u vezu, uprkos preprekama sa strane. Nakon što su oboje napustili rijaliti nastavili su vezu napolju, a pre nekoliko dana saznali su da postaju roditelji. 👶

Alen i Maja za Pink.rs otkrili su sve detalje trudnoće, odnosno za kada je planiran porođaj i koje će ime dati bebi, kao i da je trudnoća planirana.

- Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Sada sam 9. nedelja. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku. Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara - rekla je Maja, nakon čega je popularni par otkrio da trenutno traži stan u kome će živeti.

- Mi smo sada u fazi traženja stana za kupovinu, ali rekao sam i njoj, nećemo da žurimo, da se zeznemo, rekao sam da uzmemo prvo neki stan ovako da živimo dva, tri meseca. Ja bih veći stan, možda će doći i još jedna beba, pa ćemo videti - kazao je Alen za Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by ✨ Mαʝα Mαɾƙσʋιƈ ✨ (@maja.markoviic)

IZVOR: IG / @maja.markoviic

Iako još uvek ne znaju kog pola će beba biti, Maja i Alen već imaju neka imena na umu.

- Što se tiče imena, ako bude devojčica, imamo ime koje je dugo u porodici, moja prababa je bila Angelina, tetka, sestra - rekao je Alen, a Maja je otkrila kako će se beba zvati ako bude dečak:

- Ja kada sam htela Andriji da dam ime, razmišljala sam i htela da dam ime Vuk, tako da ćemo tako dati ime ako bude muško.

Autor: redportal.rs

#Alen Hadrović

#MAJA MARKOVIĆ

#ZADRUGA

#beba

#ime

#trudnoća