Nakon što je saznala da je trudna, usledile komplikacije

Bivši rijaliti učesnici i supružnici Dalila i Dejan Dragojević podelili su sa svojim pratiocima na Instagramu tužne vesti. 😥

Naime, Dalila je izgubila bebu. Kako je rekla, nakon nekoliko dana od saznanja da je trudna, došlo je komplikacija i tada su saznali da je beba u jednom momentu prestala da raste.

- Da, to je bio najlepši dan našeg života, dok nisu usledile komplikacije. Beba je prestala da raste. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu, a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio. Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo - napisaću. Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu, kako smo najsrećniji roditelji. Znate koliko nam je sve ovo značilo, ali eto, nije uspelo - napisala je na Instagramu Dalila i završila sledećim rečima:

- Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem. Sada samo želim da vam kažem “da uvek verujete u vaše želje, a dragi Bog će ih i uslišiti”. Nema padanja i nema odustajanja. Vaši Deki i Dalila.

View this post on Instagram

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

IZVOR: IG / @dalila_dragojevic_official

Autor: redportal.rs

#beba

#dalila i dejan dragojević

#izgubila bebu

#trudnoća