Ana Nikolić i Rasta 2017. godine dobili su ćerku Taru

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je otkrio da će mu uskoro stići nanogica, te da će godinu dana morati da provede u kućnom pritvoru, zbog čega, kako kaže, mora da stigne da završi sve što ima u planu.

U intervjuu koji je nedavno dao za Alo! reper se dotakao odnosa sa bivšom ženom pevačicom Anom Nikolić i kazao da trenutno imaju odličan odnos i da se lako dogovore oko čuvanja ćerke Tare.

- Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo - ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

- Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete, a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete - otkrio je Rasta pa govorio o tome na koga ćerka Tara više liči.

- Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod dece menja, još je mala. Ne bih voleo da bude tvrdoglava kao ja, voleo bih da bude smirenija - zaključio je Rasta.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Autor: redportal.rs

#Ana Nikolić

#deca

#kućni pritvor

#rasta

#ćerka Tara