Pevač bez ustručavanja govorio o druženjima sa ženama nakon nastupa, iako je u braku

Pevač Boban Rajović nedavno je u intervjuu koji je dao za Alo! otkrio kakve su mu ljubavne fantazije, koje je najčudnije mesto na kom je imao seks, kao i kako njegova žena, sa kojom je u braku skoro 30 godina, reaguje na njegova "šaranja" sa strane.

- Imao si razne fantazije kada je seks u pitanju, je l' postoji neko najčudnije mesto gde si vodio ljubav - glasilo je pitanje na koje je pevač odgovorio sledeće:

- Postoji, to je bio jedan fudbalski teren gde sam otišao sa curom, i taj čin se desio na ivici šesnaesterca 2 puta po 45 minuta bez produžetaka.

Rajović je potom govorio o svojoj supruzi i rekao da je ona morala da se pomiri sa tim da će u njihovom odnosu biti svega, jer je on javna ličnost. Takođe, on je otkrio i kako prevazilazi iskušenja da ne prevari suprugu!

- U poslednjih 15 meseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu (smeh). Videćemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobegnem u sobu i onda dođe neko posle pet minuta - izjavio je pevač za Alo!

View this post on Instagram

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

IZVOR: IG / @rajovicboban

Autor: redportal.rs

#boban rajovic

#fantazija

#seks

#žena