Voditeljka demantovala navode da je detetu davala tablete da bi mogla da radi

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić našla se pod budnim okom javnosti zbog otkaza koji je dala na televiziji Hepi, na kojoj je provela 10 godina. Jovana je za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup otkrila kakvi su joj dalji planovi kada je karijera u pitanju, a prokomentarisala je i pojedine novinske naslove u kojima se navodi da je detetu davala tablete da bi mogla da radi.

Jovana je otkrila da će se uvek sa radošću sećati televizije na kojoj je provela dugi niz godina i potom dodala da nije želela da ode, kao i da je bila "venčana" za Hepi više nego za svog supruga. 😁

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Okolnosti su se promenile, ja više nisam mogla da odgovorim na jednu količinu obaveza koja, po mom mišljenju, nije bila normalna za jednu ženU koja 3 dana vodi i uređuje jutarnji program. Mladi ljudi dolaze, pa nek se dokazuju - obrazložila je voditeljka ovim rečima svoj odlazak sa pomenute televizije i potom se osvrnula na ćerku.

Naime, Jovana je naglasila da joj je trenutno ćerka na prvom mestu i da su joj se prioriteti promeni, što ne znači da neće raditi. Ovom prilikom voditeljka je demantovala naslove da je ćerci davala tablete kako bi mogla da radi i rekla da je u izjavi koju je dala pomenula tablet, a ne tablete.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Tokom razgovora Jovana je otkrila da su njeni planovi za budućnost da i dalje bude glas naroda, da radi na sebi i bude što bolji urednik i voditelj jutarnjeg programa.

- Jesi li svesna kakav efekat imaju tvoje izjave - glasilo je pitanje, na šta je voditeljka izjavila:

- Da, zato što su iskrene i zato što su srž, zato što znam šta govorim i zato što nisam konvencionalna. Zato što se ne bojim da kažem ono što je istina i ne želim da lažem narod, zato me narod i voli. Ja sam miljenica publike!

Ceo razgovor sa Jovanom Jeremić možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Jutarnji program

#jovana jeremic

#red tv

#voditeljka

#whatzuuuup