Darko Lazić objavio slike sa jahte na kojima pozira sa mladim devojkama 🧐

O tome da pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić nisu u dobrim odnosima piše se već nekoliko meseci, a sada je Marina odlučila da otkrije sve. Ona je rekla da sa pevačem nije već 4 meseca, te da svadba o kojoj je Darko govorio nije nikada ni bila zakazana.

Naime, Darko Lazić objavio je nekoliko fotografija na Instagram nalog na kojima pozira sa mladim devojkama na jahti, što nije moglo proći nezapaženo. S obzirom na to da pored slika sa devojkama pevač objavio i slike sa bendom na istoj jahti i napisao: "Snimanje." pretpostavlja se da su i one učestvovale u projektu.

View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

IZVOR: IG / @darkolazicofficial

Pevač je nedavno rekao da su Marina i on zakazali svadbu za 24. jun, međutim, Darkova verenica je sve to demnatovala i rekla da svadbu uopšte nisu ni zakazali.

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar - rekla je Marina i potom pomenula njihovog sina:

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - zaključila je Marina za Kurir.

View this post on Instagram

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

IZVOR: IG / @gagic_marina

A ovako je Darko govorio pre samo nekoliko meseci kada se pisalo da je prevario verenicu:

- Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da ćemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angaživati tri,četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu, iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#darko lazic

#raskid

#svadba