Rezultat kontrolnog: Da plačeš od smeha 🤣🤣🤣

Nakon što je pokrenuo važne teme u Zornjaku na RED TV-u, Dragan Marinković Maca se danas bavio jednom koja intirigra mnoge. Naime, Maca se pitao kakva je to nova muzika koju danas slušaju mladi, šta je pisac – odnosno tekstopisac – hteo da kaže i šta uopšte znače tekstovi: kroz temu dana koju je nazvao Epsko-lirska trep muzika. 😅

Kako bi što bolje odgovorio na zadatu temu, Maca je u studio pozvao Kseniju Grbušić, koja peva i svira gitaru i koja je zahvaljujući svom talentu postala hit na Instagramu i zvezda 6 show-a na RED TV-u.

Foto: RED TV/RED TV

Na samom početku, Maca je sa gledaocima podelio svoja razmišljanja o današnjojmuzici, posebno o trepu koji je izuzetno popularan među novom generacijom.

- Voleo bih da sa vama porazgovaram o toj temi. Kad pogledaš današnje tekstove, kao da nikad do sada nije bilo orgija, sve je nešto belo, avioni, kamioni. Nikoga ne nipodaštavam, "ne pljujem", svaka roba ima svog kupca, ali ja tu ništa ne kontam, voleo bih da čujem tekst. Pesma treba da te pogodi, na primer: Ako od ljubavi do mržnje ima tako malo, ja bih hteo da me mrziš najviše na svetu, a šta imamo danas? – zapitao se Maca, a Ksenija mu je objasnila:

- Fora je da bude što jednostavnija muzika, dva do tri akorda i zanimljiv tekst. 🤔

I dok su Macine koleginice Anđela i Nataša u Zornjaku puštale muziku poput Patek, koju izvodi Jala Brat, Cobijevu pesmu Devedesete ili Dizel koju pevaju Gazda Paja i Marlon Brutal, Maca je udarao kontru izvođačima poput Miladina Šobića, Dina Merlina i Tropiko benda.

S obzirom na to da Maca tvrdi kako ništa ne razume kada je reč o trep numerama, Anđela je odlučila da ga stavi na test – tačnije diktakt – i proveri tačnost ove informacije. Puštena je izuzetno popularna pesma Bube Korelija, Jale Brata i Senide Kamikaza, a Macin i Natašin zadatak je bio da zapisuju ono što čuju. Kada se diktat završio, Anđela je imala šta i da vidi – malo je reći da je Maca na ovom testu prošao: nedovoljan.

Foto: RED TV/RED TV

- Au! Samo čika čika. Ueu. Radi reda... Ne da. Hoćeš li mi dat’! – bilo je sve što je Maca uspeo da napiše.

Foto: RED TV/RED TV

Da li i vi kao Maca imate problem sa razumevanjem tekstova trep numera ili svakuod popularnih pesama znate od reči do reči? Bilo kako bilo, današnju emisiju možete pogledati na RED Network youtube kanalu, a još mnogo zanimljivih i intrigantnih tema vas tek očekuje, zato ne propustite Zornjak svakog radnog dana od 6 do 8 časova na RED TV-u!

Autor: redportal.rs

#MacaMarinkovic

#redtv

#trep

#zornjak