Pevačica izjavila da više ne traži muškarce 😎

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je nastupila na jednom beogradskom splavu gde je pre samog nastupa odgovarala na pitanja novinara, među kojima se našla i ekipa emisije Whatzuuuup, koja se emituje na RED TV-u. Nataša je govorila o porodici, poslu i rekla nešto više o novom albumu. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Nataša Bekvalac tokom intervjua otkrila je da kod nje tokom pandemije koronavisa nije bilo krize kada su finansije u pitanju, a razlog za to ne krije se u štednji, kako je rekla, već u velikim kampanjama koje je tokom pandemije realizovala.

- Hoćeš li večeras zaradu da dodaš u štek ili ćeš da se častiš konačno nečim - glasilo je pitanje novinarke na šta je pevačica odgovorila:

- Ja nisam kuburila sa novcem, eto tako se dogodilo. Ne zato što sam štediša ili zato što sam mudra osoba koja misli mesecima unapred ili godinama, nego zato što su mi se desile prelepe stvari, marketinške kampanje koje su bile božanstvene. U tom smislu nisam oskudevala, ali oskudevala sam u ovom emotivnom - rekla je Nataša i kasnije se osvrnula na temu ljubavi.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Naime, Nataša je otkrila da sada ne traži muškarca i da uživa u vremenu koje posvećuje svojoj deci i muzici.

Pevačica priprema novi album, koji će prema njenim rečima biti feministički, a ono što je godinama unazad inspiriše jesu muškarci.

- Inspiriše me način na koji se muškarci poslednjih godina odnose prema svojim ženama, i to je katastrofa. Mislim da treba da se izborimo za neki malo bolji položaj i da mimo svih njih nađemo sreću duboko u sebi.

Ceo intervju sa Natašom Bekvalac možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#album

#nataša bekvalac

#novac

#porodica

#red tv

#whatzuuuup