Evo čime se sada bavi bivši učesnik Farme

Marka Đurovskog se sećamo kao popularnog pevača i sina legendarnog fudbalera Milka Đurovskog. Ostao je upamćen po učešću u rijalitiju Farma i po vezi sa misicom Sandrom Obradović. Nakon izlaska iz rijalitija njihova veza nije potrajala, a on se pomirio sa bivšom devojkom sa kojom je sada u braku i imaju dvoje dece.

Marko je sada u modnoj industriji. Njegov brend nosi naziv Fake Wear i proizvodi uniseks majice, dukseve, jakne i džins.

IZVOR: YT / Fake Wear

Voditeljka Sanja Marinković danas je posetila prodajno mesto u Uzun Mirkovoj i to podelila na Instagramu. Housewife detox projekat je Markove žene Marije koji se bavi prodajom domaćih detoks sokova.

Foto: Printscreen Instagram/@sanjamarinkovicofficial

Foto: Printscreen Instagram/@sanjamarinkovicofficial

Foto: Printscreen Instagram/@sanjamarinkovicofficial

Pogledajte šta je to sve u ponudi u lokalu Marije Đurovski. Ona ima i svoj blog pod istim nazivom gde možete naći korisne savete o zdravlju.

View this post on Instagram

Čekamo vas u Uzun Mirkovoj broj 5 gde možete saznati sve o detoksu i modi što niste smeli da pitate. A pružićemo vam i malo ljubavi 💚 - Detox Domaćice spremaju i fantastičan doručak, ručak i užinu za poneti a imamo i raw kolače! Pa šta čekate? 🥬🥒🥦🥕

A post shared by Housewife Detox (@housewifedetox) on

IZVOR: IG / housewifedetox

Autor: redportal.rs

#FAKE WEAR

#Housewife detox

#Marija Đurovski

#Marko Đurovski