Sveće su joj favorit 😁

Ekipa emisije Whatzuuuup nedavno je razgovarala sa influenserkom Zoranom Jovanović, koja je za gledaoce RED TV-a otkrila poslovne planove, kako je proslavila rođendan, a rekla je nešto više i o emotivnom statusu. 😎

Zorana Jovanović 10. maja proslavila je rođendan i otkrila da je njen novi ljubimac Aspen rođen kada i ona. Aspen je dobio tortu, balone i ful proslavu, dok je ona rođendan proslavila u hotelu u kome su se njeni roditelji venčali pre 30 godina, ispričala je influenserka kroz smeh i potom otkrila šta sprema kada je posao u pitanju.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Naime, influenserka je otkrila da priprema mistove, sveće, vlažne maramice i još jedan proizvod o kome nije želela puno da otkriva, ali je kazala da bi oni uskoro trebalo da se nađu u prodaji. Pored novih proizvoda koje će izbaciti, Zorana već godinama prodaje i svoj parfem.

- Ja osmislim šta ću i onda zajedno radimo na realizaciji proizvoda i kako to sve treba da izgleda. Ja dam svoje ideje, oni daju svoje i nađemo se negde - rekla je Zorana objašnjavajući na koji način njen tim i ona dolaze do finalne faze pri realizaciji nekog od proizvoda.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ceo intervju sa Zoranom Jovanović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Sveće

#parfem

#proizvodi

#red tv

#whatzuuup

#zorana jovanovic