Glumica se podvrgla brojnim estetskim zahvatima

Kada se Rene Zelveger pre par godina pojavila na jednom događaju, svi prisutni su ostali u šoku. Glumica je toliko transformisala lice plastičnim operacijama da apsolutno više nije ličila na sebe. Na to nas je podsetila sledeća fotografija na kojoj se čini da nije ostarila ni dana, ali sve zahvaljujući plastičnim operacijama i filerima.

View this post on Instagram

Before/After: Renee Zellweger. Can you believe 16 years have gone by between these photos?! Follow @celebrityinjectors for more 🍵🐸!⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #bridgetjones #bridgetjonesbaby #colinfirth #patrickdempsey #film #cinema #movie #plasticsurgery #filler #judygarland #juvederm #celebrityinjectors #romcom #actress #movies #celebrityplastics #reneezellweger #screenster #lifeadvice #doctorkeyes

A post shared by ★ Michael Keyes, M.D. ★ (@doctorkeyes) on

IZVOR: IG / doctorkeyes

Sve što je o njoj pisano u poslednje vreme odnosilo se na to kako je ona najgori primer prekomerne upotrebe plastične hirurgije među poznatima. Nju su ovakve vesti jako bolele i patila je zbog osuda. Glumicu najviše pamtimo po ulogama u filmovima o Bridžit Džouns. Evo kako je tada izgledala:

IZVOR: YT / MsMojo

Ona je izjavila da su operacije usledile nakon bolesti, a ne zato što se plaši starosti. Promenila je izgled kako bi sakrila posledice zdravstvenih problema.

Autor: redportal.rs

#Rene Zelveger