Da li će pobediti ljubav prema ženi ili uspomena na majku?

Prinčevi Vilijam i Hari objavili su 2017. da će 20 godina od smrti njihove majke Dajane obeležiti u njenom omiljenom vrtu Sanken palate Kensington. Tada će biti postavljena njena statua, a za datum su izabrali 1. jul 2021. kada bi Dajana da je živa napunila 60 godina.

Hari bi do početka jula trebalo da se vrati u Britaniju kako bi zajedno sa Vilijamom otkrio novu statuu svoje majke, a termin porođaja njegove supruge Megan se poklapa sa njegovim putem u Britaniju, ali to nije sve što Hari traži od kraljevske pordice.

- Hari zahteva da Megan Markl bude deo zvanične ceremonije. Ona neće moći lično da dođe zbog 2. deteta koje očekuju, ali Hari zagovara da se izjave koje je pripremila Megan uključe u događaj ili da se video poruka njegove žene objavi u medijima istog dana kad braća otkriju statuu, rekao je izvor Radara.

Ako se Harijevi zahtevi ne ispune, kraljevska porodica strahuje da će princ uraditi nezamislivo i odbiti da se sam pojavi.

- Dajana je volela da provodi vreme u vrtovima palate Kensington. To je bilo njeno mesto za bekstvo i sklonište. Brala bi cveće iz vrta za svoj sto. Njena 2 dečaka su izabrala savršeno mesto za statuu, sada samo da se nadamo da će obojica biti tamo na njenom otkrivanju - dodao je izvor.

Da intervju sa Oprom Vinfri ne bude jedini Harijev gaf potrudio se sam hari koji je prošle nedelje učestvovao u epizodi podkasta Daksa Šeparda Armčer ekspert gde je govorio o svom ocu, princu Čarlsu i patnjama odrastanja uz njega.

Autor: Blic

#dajana

#hari

#megan

#vilijam