Oglasila se i Ksenija, evo šta je poručila podovom smrti bake za koju je bila jako vezana

Ksenija Knežević, članica grupe Hurricane, koja nas je ove godine predstavljala na takmičenju za Pesmu Evrovizije, po povratku u Srbiju saznala je tužne vesti. Naime, pevačicina baka, za koju je bila jako vezana, preminula je pre nastupa na Evroviziji.

Pevačicina majka otkrila je šta se dešavalo dok je Ksenija bila u Roterdamu.

- Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpeva da je znala da je preminula - izjavila je pevačicina majka Nina i potom dodala:

- Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osećajna. Sahrana je bila dok su devojke još boravile u Holandiji - objasnila je za Informer, prenosi Blic.

Foto: Instagram.com/ksenia.knezevic

Ksenijina porodica saopštila je pevačici vesti o smrti bake tek po dolasku kući i nakon što im je prepričala utiske sa takmičenja.

- Kseniji niko ništa nije pričao sve ove dane. Čak i kada je stigla kući, pustili smo je da nam ispriča utiske, da sa nama podeli svoju sreću i tek uveče smo joj rekli šta se dogodilo, jako se potresla - zaključila je Nina.

- Dobro je da mi nisu rekli ranije. Ne bi ništa bilo isto na Evroviziji da sam znala. Ovo mi je najtužniji trenutak u životu jer mi je baka bila najmilija - izjavila je pevačica nedavno.

Autor: redportal.rs

#Ksenija Knežević

#SMRT

#baka

#evrovizija