Estradanje u Ustanku!

Milivoje Mili Čolić bio je gost Ustanka. On je novinar, kolumnista i estradni kritičar, neko ko nema dlake na jeziku kada su poznate ličnosti u pitanju. O njima najviše piše na svom Tviter profilu. Sa njim su njegove mlade kolege porazgovarale o aktuelnostima, a on im je na sva pitanja dao interesantne odgovore iz kojih mogu naučiti šta zapravo znači biti novinar. Za njega su influenseri polupoznate i parapoznate ličnosti i kako kaže jedini influenseri u Srbiji koji su stvarno poznati jesu Zorana, Dunja Jovanić i Baka Prase. Kada je Baka u pitanju, Mili kaže da je tajna njegovog uspeha to što je na vreme shvatio šta publika voli - Saznaj šta vole i daj im ga baš tako - Milijevo je zlatno pravilo. Svi jutjuberi su previše histerični da bi on mogao stalno da ih prati i sluša, a najveći nemir mu unosi Dex Rok. To je jutjuber koji snima sadržaj za dosta mlađu publiku i sve vreme govori iskarikiranim glasom, tako da je jasno zašto se Mili trese kada klikne na njegov video.

Po njemu je RED televizija sjajan projekat i sjajna prilika za sve influensere koji tu rade. Oni će konačno moći da široj publici prikažu čime se to tačno bave, šta znači biti influenser i kakve im sve mogućnosti pruža ovaj posao. Novinarski poziv je kako on kaže najbolji na svetu, daje sve i uzima dušu.

Foto: Printscreen RED TV

Njegova emisija Estradanje uskoro ponovo kreće sa emitovanjem. To je autorska emisija proistekla iz bloga koji je ranije aktivno pisao. Gledaocima verovatno nije poznato da je on među prvima ugostio Ružu Rupić baš u toj emisiji. Pisanje je njegova prva ljubav još sa fakulteta i oduvek je maštao o kolumni vezanoj za šou-biznis. Objasnio je da estrada i šou-biznis nisu dve iste stvari, već da se scena deli na estradu i šou biz. Estrada je Ibarska magistrala, a šou-biz glamur.

Foto: Printscreen RED TV

Sa Caletom je prokomentarisao mnoge poznate ličnosti. Od Milija smo saznali da Anastasija Ražnatović nema zapravo nijedan hit posle pesme Rane, Kija Kockar nije ništa od onoga za šta se izjašnjava, već samo medijska ličnost koja zapravo nema talenta za sve stvari kojima se bavi. Katarini Grujuć definitivno treba hit koji nikako da ubode u poslednje vreme, a za Teodoru Džehverović kaže da je evidentno uzor mlađoj pupulaciji i najpopularnija ličnost među ljudima do 25 godina. Otkrio je i da ga je na Instagramu blokirala Maja Berović!

Foto: Printscreen RED TV

Sve mlađe gledaoce RED televizije Mili savetuje da budu pametni i da uče, da imaju svoje mišljenje i da ne dozvole da ih neko povede na neku stranu koja nije dobra.

Autor: redportal.rs

#Milivoje Mili Čolić

#ustanak