Otvorio dušu: Samo seks, ništa romantika 😏

Afera Vuk Mob i Kija Kockar dobila je svoj epilog u Pretresu nedelje. Naime, voditelj Milan Milošević tražio je od repera pojašnjenje svega onoga o čemu je prethodnih nedelja pričao:

- Vuče, udario si na njen moral, na njen hleb, svi ste komentarisali njihov poziv, Međutim, Sanja je zaključila da ste svi pristrasni, i da je ovo klasično pranje zbog njegove verenice. Vuče, ispričao si tri verzije priče, ti si rekao da tvoja verenica ne laže, dodao si da si j*** Teodoru, Kiju i ostalo. Rekao si da ste imali odnos bez kondoma, pa si nakon nekog vremena pričao kako su njeni klubovi prazni o ostalo. Objasni sada ono što ste Kija i ti pričali?

Foto: Pink.rs

Vuk Mob rešio je da otvori dušu, i detaljno objasni kako su se stvari odvijale:

- Ja sam sve bio demantovao, dok meni Đedović nije rekao da moja verenica laže, a tada sam sve rekao. Nisam ja ovde ušao sa pričom, na početku sam sve demantovao. Desilo se ono što se napolju desilo, na bazenu, gde sam rekao da smo Kija i ja zaista bili zajedno. Kristina je jako lepa, zgodna, atraktivna, kada je izašla bila je najpoželjnija devojka na Balkanu. Mi smo bili kombinacija, nismo bili u romantičnoj vezi. Rekao sam svojoj verenici da smo bili zajedno. Ona nas je uhvatila u Ulcinju, videla nas je jedna novinarka, pitajte i Kiju, kada su slikali, ja sam mislio da neko ima snajper. 🤐

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#kija

#kombinacija

#vuk mob