Ispuniće najveću očevu želju

Naslednica legendarnog Džeja Marija Ramadanovski odlučila je da ispuni očevu najveću želju i postane pevačica, a najveća podrška biće joj Andrijana, žena sa kojom je Džej živeo do poslednjeg dana.

Ova situacija, koja deluje kao zaplet iz sapunice, ipak ima drugačije razrešenje jer u njoj nema negativaca, a očigledno ni nerešenih odnosa.

Iako je Andrijana bila nevenčana supruga folk legende, između nje i njegove porodice vladaju harmonični odnosi, što su pokazali kada su doživeli tragediju, a potvrdili ponašanjem u svim mesecima koji su usledili.

Pred sam kraj života, Džej je nagovarao ćerku da krene njegovim stopama, pa je čak predlagao i da snime duet, što je ona zbog treme i nesigurnosti uvek odbijala, ali je neposredno, pred kraj njegovog života, pristala da sa njim gostuje u nekoliko emisija, u kojima je pokazala da „iver ne pada daleko od klade”.

Posle njegove prerane smrti, ipak je odlučila da mu ispuni želju, i ovih dana vredno radi na tome.

– Marija je konačno odlučila da snimi pesmu. Posle duže vremena je prelomila i posvetila se isključivo tome. Napustila je posao u Narodnom pozorištu jer nije mogla da se uskladi sa vremenom koje joj je bilo potrebno za rad na pesmi. Andrijana, Džejova devojka sa kojom je živeo, biće joj menadžerka. Melodija je spremna, očekuje se da će biti snimljena u junu mesecu, samo se još čeka Marina Tucaković da završi tekst. Naravno, bitno nam je da Marina konačno ozdravi, koliko sam čuo, metastaze se povlače, tako da će to sve, verujem, biti u najboljem redu – ističe izvor blizak porodici Ramadanovski, a prenosi portal Espreso.

Autor: espreso.rs

#Marija Ramadanovski

#kreće muzička karijera

#postaje pevačica

#snima pesmu

#ćerka džeja