Venčanje u najvećoj tajnosti 😎

Tokom jučerašnjeg dana u medijima je odjeknula vest da su pevačica Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković stali na ludi kamen. Kako pišu mediji, oni su se venčali u opštini Rakovica 16. maja.

Mladenci su tačan datum venčanja, kao i bilo kakve vesti o njemu krili u želji da se venčaju u najvećoj tajnosti, a za pomenuti događaj navodno nije znala ni Lunina majka Anabela kojoj su novinari saopštili da je udala ćerku.

- Je l' jesam? Ja ne znam. U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam - rekla je pevačica i potom nastavila:

Foto: Pink.rs

- Prvo bih da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke - rekla je Anabela za Blic.

Lunin otac Gagi jednom prilikom rekao je da mu mladenci ne dozvoljavaju da kaže bilo šta što je u vezi sa venčanjem, a možda je baš iz tih razloga i Anabela "neobaveštena" o udaji.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

Autor: redportal.rs

#anabela

#luna

#marko

#venčanje