Nikolija se navodno nalazi u 6. mesecu trudnoće 🤰

Kako pišu mediji, pevačica Vesna Zmijanac prodala je svoj stan i potom kupila novi od 87 kvadrata u Ulici kneza Miloša u kome će živeti privremeno sa ćekom Nikolijom Jovanović i zetom Reljom Popovićem.

- Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi u Ulici kneza Miloša, koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju, u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i 5-godišnjom unukom Reom - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: Pink.rs

Nikolija se navodno nalazi u 6. mesecu trudnoće, a Vesna planira da sa njima boravi u stanu dok beba ne dođe na svet. Relja i Nikolija do sada nisu otkrili ništa u vezi sa Nikolijinom trudnoćom.

- Nikolija je u 6. mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuva i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svet, biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive.

Pevačica je odlučila da se ne meša u odabir enterijera, iako ona sve finansira.

- Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja - otkriva sagovornik.

Foto: Printscreen Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Nikolija Jovanović

#Vesna Zmijanac

#beba

#relja popović

#stan

#trudnoća