Aktuelna misica Srbije za kamere RED TV-a govorila o svom poslu i današnjim standardima lepote 🧐

U novoj epizodi emisije Whatzuuuup, koja se svakoga dana emituje na RED TV-u, imali smo priliku da čujemo intervju sa aktuelnom misicom Srbije Andrijanom Savić, koja je tokom razgovora sa Saškom Veselinov otkrila šta po njenom mišljenju treba da ima jedna devojka danas, ali i kakve su obaveze misica.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Andrijana je aktuelna misica Srbije od 2019. godine, a njen mandat odužio se zbog pandemije koronavirusa. Kako je rekla, veoma joj prija titula i trudi se da je iznese što bolje moguće.

- Obaveze kao nosioca ove titule su mi da u Srbiji budem uzor mladim devojkama, da predstavljam ono što jedna mlada devojka treba da poseduje, a to je: obrazovanje, elokventnost, da fizički ispunjavam uslove i kriterijume i da u svetu budem ambasador Srbije - rekla je Andrijana i potom podelila utiske sa takmičenja.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Misica je otkrila da joj je takmičenje bilo jako uzbudljivo, te da se seća svakog trenutka sa njega. A kada je reč o izgledu devojaka danas, Andrijana je govorila o prirodnoj lepoti i tome da li se ona danas uošte ceni:

- Svakako da se prirodna lepota i dan-danas ceni, vrednost toga se nikada neće smanjiti.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Svim devojkama koje žele da krenu njenim stopama Andrijana je poručila da budu jake, uporne, da se trude i rade na sebi.

Kao negativnu stranu svog posla Andrijana je navela predrasude i borbu sa njima. Predrasuda je bilo i pre nego što je postala misica, ali je uspela sve da prevaziđe uz podršku najbližih, kako je rekla u videu koji možete pogledati ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Andrijana Savić

#Srbija

#mis

#misica