Noć na ostrvu košta paprenih 132.000 dolara 💰

Nedavno je svetskom scenom odjeknula vest da se razvode Bil i Melinda Gejts. Melinda je sada navodno unajmila privatno karipsko ostrvo za 132.000 dolara gde se izolovala sa svoje 3 dece od medija. U pitanju je ostrvo Kalivinji u Grenadi.

- Prvo, rečeno nam je da ovo nije prijateljski raskid. Rečeno nam je da su Melinda i većina porodice bili besni na Bila zbog raznih stvari za koje tvrde da ih je uradio. Drugo, jasno je da se ovaj razvod već dugo priprema - rekao je izvor za TMZ.

Jedna od Gejtsovih kompanija Cascade Investment, koja ima pozicije u različitim sektorima poput energetike i ugostiteljstva, prebacila je hartije od vrednosti, u vrednosti od gotovo 2 milijarde dolara na Melindu, izvestio je Bloomberg Wealth. Takođe, prema dokumentima, Melinda je stekla 25.793.660 akcija kompanije Koka-Kola sa sedištem u Meksiku, a Bil ima 0 akcija. Te akcije se danas procenjuju na oko 120 miliona dolara.

- I dalje delimo verovanje u tu misiju i nastavićemo svoj rad u fondaciji, ali više ne verujemo da možemo zajedno rasti u paru u sledećoj fazi našeg života - izjavio je Bil povodom razvoda i njihove fondacije.

- Tražimo prostor i privatnost za našu porodicu dok počinjemo da se krećemo ovim novim životom - napisala je Melinda na svom Tviter nalogu.

IZVOR: TW / @JoePompliano

Autor: redportal.rs

#Melinda Gejts

#Razvod

#bil gejts

#ostrvo