Marina za prevaru muža saznala na portalu, pevačica je blokirala na Instagramu

Pevačica Andreana Čekić i njen sada već bivši verenik Marko Milošević nedavno su za medije potvrdili da su stavili tačku na svoju vezu i samim tim raskinuli veridbu, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Marko i Andreana u vezu su uplovili dok je on još uvek bio u braku, a zbog pevačice je nakon nekog vremena ostavio ženu i dete. Markova bivša supruga Marina u jeku skandala oglasila se za Pink.rs gde je rekla nešto više o teškom periodu koji je preživela zbog pevačice.

- Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non-stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju - započela je ispovest Marina, koja je na portalu saznala da je muž vara.

- Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila vaš portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet - kaže Marina koja je tada pokušala da stupi u kontakt i sa Andreanom i sa svojim mužem, međutim bezuspešno.

Foto: Printscreen Pink.rs/instagram.com

- Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž.", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

Kako je govorila tada, Miloš je ubrzo ćerki potvrdio da je sa Andreanom.

- Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: "Šta je ovo?", i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma... Ni u jednom trenutku nisam posumnjala - izjavila je Marina.

Foto: Instagram.com/@andreanacekic

- Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega... A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je k*čka, sve se vraća... Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna.

Autor: redportal.rs

#Marko Milošević

#Razvod

#andreana cekic

#ispovest

#marina

#raskid

#veridba

#žena