Gagi Đogani i Damir Radoičić Dača se sreli posle dosta godina i pozitivno iznenadili pratioce na mrežama

Tviter korisnik Gladijator (@KiseliDecak) podelio je na svom profilu novu fotografiju čuvenog dvojica koji su zapravo izvorno oformili grupu Funky G, u prvoj polovini devedesetih godina.

Posle nekog vremena, Dača je oformio svoj dens bend Duck, koji je na domaću scenu iznabacio tragično nastradalu Kseniju Pajčin i kasnije simpatičnu pevačicu Coku čiji nam je glas ostao u pamćenju po čuvenom Plela sam džemper za Pedra.

Grupa Duck je zadnji album izbacila 2003. godine, posle čega je Dača neko vreme radio u Srbiji, a potom se zaposlio u Abu Dabiju gde radi kao menadžer projekata za jednu poznatu kompaniju.

Što se Gagija tiče, videli smo ga zadnji put kao učesnika prošle sezone Zadruge gde je morao da se suoči sa svojom prošlošću i svojom bivšom suprugom Anabelom, tako da verujemo da je današnjim generacijama verovatnije poznatiji kao Lunin otac nego kao denser. U ovoj sezoni on je osvojio relativno visoko deveto mesto, što svakako nije loš rezultat ako se u obzir uzme broj učesnika svake godine.

Danas je manje poznato da su Funky G, dok je Dača bio deo grupe, snimili zajedničku pesmu sa Tapirima. Nemojte se zbunjivati što vam ovi momci deluju poznato, jer Tapiri su ustvari prethodnica legendarnih Tap 011, što je ova grupa postala nakon što su Goca Tržan i Ivana Pavlović ušle u grupu.

Verujemo da je susret ovog dvojca bio srdačan, što se na fotografiji može i videti.

IZVOR: YT / MrFunnkyG

Autor: redportal.rs

#damir radoičić

#duck

#funky g

#gagi đogani