Pevač za kamere RED TV-a govorio o novoj pesmi, ćerci, kao i venčanju sa Tatjanom Tat

Nakon pauze od dve godine, pevač Nenad Knežević Knez nedavno je obradovao publiku novom pesmom, o kojoj je nešto više rekao i za kamere RED TV-a. U okviru emisije Whatzuuuup Knez je govorio o svojoj ćerci, venčanju, ali i neprevaziđenom hitu - Da l' si ikada mene voljela?

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Numera Zarobljeni, koju je Knez uradio sa Vojketom Đansom, premijerno je objavljena pre mesec dana, a pevačevi utisci su sjajni.

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Pesma Da l' si ikada mene voljela naredne godine slavi 30. rođendan, a pevač je sa gledaocima RED TV-a podelio da nikada nije očekivao toliki uspeh ove pesme.

Knez je tokom emisije govorio i o svojoj ćerci Kseniji Knežević koja će nas ove godine zajedno sa čalanicama grupe Hurricane predstavljati na Evroviziji. Ksenija je od malena bila zainteresovana za muziku, pa je tako nastupala na dečjim festivalima, bila je u školi za talente, a tokom srednje škole imala je grupu u kojoj se našla i pevačica Anđela Vujović, danas poznatija kao Anđelina. Takođe, Knez je otkrio i da je njegova ćerka 2 godine pevala prateće vokale u bendu Željka Joksimovića.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o ljubavnom životu, pevač nam je otkrio da već duži vremenski period živi sa svojom izabranicom Tatjanom Tat i da je samo pitanje dana kada će svoju vezu ozvaničiti i pred matičarem, a to će najverovatnije dogoditi kada se stiša situacija sa koronavirusom.

View this post on Instagram

A post shared by Knez (@kneznenad)

IZVOR: IG / @kneznenad

Ceo intervju sa Knezom možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#knez

#ksenija hurricane

#red tv

#tatjana tat

#venčanje

#whatzuuuup