Jana Milosavljević već 7 godina u kući nema TV

Glumica Jana Milosavljević (31) pred kamerama se nalazi od malena, pa smo je tako imali priliku gledati u filmu Zona Zamfirova, u kojoj je kao devojčica tumačila lik Zone u ranom detinjstvu. Pored ove uloge, Jana je glumila i u brojnim domaćim serijama, poput: Vojna akademija, Državni službenik, Ranjeni orao, Zlatni dani...

Mlada glumica sada se našla u žiži javnosti zbog svoje izjave u emisiji Kec na jedanaest tokom koje je sa publikom podelila da u svom domu već 7 godina nema televizor, ni kompjuter.

Foto: Printscreen YouTube/Novo Jutro

- Već 7 godina nemam televizor i to mi je sjajno. Nemam ni kompjuter, ni tablet. Sa sinom smo uglavnom stalno napolju, igramo se. Više čitam otkako ne gledam televiziju - ispričala je Jana i potom otkrila nešto više o navikama svog trogodišnjeg sina Joakima, koga je dobila sa rediteljem Filipom Gajićem.

- Ja jedem sve i nikada ga nisam učila tome da ne jede meso, ali nedavno je došao i rekao mi: "Mama, ja ne želim da jedem životinje."! Možda je to samo faza, ali je poštujemo. Inače, svako ko nam dolazi donese mu umesto čokolade voće ili povrće, jer ga obožava. Smešna je bila i situacija u kojoj mi je rekao da želi brokoli, a kada sam ga pitala "Jesi li siguran da nećeš čokoladu?", kazao je "Ne, želim ovo" - i pokazao na kartu sa nacrtanim brokolijem - izjavila je glumica.

Autor: redportal.rs

#Kompjuter

#jana milosavljevic

#televizor

#život