Velike planove ima sa parama koji je dobila, i to tek nakon što njena majka izađe iz Zadruge

Kako je dugo razmišljala šta da radi sa imanjem koje je do skoro posedovala u rodnom Zrenjaninu, Kija Kockar rešila je da proda nekretninu.

- Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz Zadruge, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnevna primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima 2 stana, tako da joj još 1 ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost - kazao je izvor za Blic.rs, a pobednica Zadruge 1 je ovu priču i potvrdila.

- Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu.

Autor: Blic.rs / redportal.rs

#Zrenjanin

#kija

#kija kockar

#pevačica

#restoran