Mlada pevačica je baš besna zbog pričinjene štete

Mladoj pevačici Anđeli Ignjatović Breskvici je danas uništen automobil, a ona se povodom nemilog događaja oglasila na svom Instagram storiju i napisala:

Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola...Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim.

Breskvica je do nedavno bila u vezi sa pevačem Mihajlom Veruovićem Vojažom. A ovaj čin grebanja auta, koji kako je navela nije prvi, je evidentno razljutio.

Foto: Instagram.com/Instagram story / brrreskvca

Autor: Redportal.rs

#Breskvica

#grebanje

#kola